Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20377
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชยานนท์ ธีระเจตกูล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:23Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:23Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.062 ช162ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1428690 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20377 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | แคโรทีน -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | น้ำมันปาล์ม | en_US |
dc.subject | แคโรทีน -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | ผลของวิธีการทำแห้งและการเก็บรักษาต่อสมบัติของแคโรทีนอยด์จากน้ำมันปาล์มดิบ = Effects of drying methods and storage on properties of carotenoids from crude Palm oil / ชยานนท์ ธีระเจตกูล | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0351ct_tpg.pdf | 522.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_abs.pdf | 528.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_con.pdf | 526.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch1.pdf | 480.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch2.pdf | 793.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch3.pdf | 548.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch4.pdf | 699.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_ch5.pdf | 506.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_bib.pdf | 551.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0351ct_app.pdf | 2.37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.