Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20368
Title: | การเปรียบเทียบการเปลี่ยนสีของลิ้นจี่ (พันธุ์กวางเจา) ที่ถนอม ด้วยความดันสูงยิ่งและความร้อน = Comparison of colour change of Lychee (Lichi chinensis Sonn. (cv. Guang Jao)) preserved by ultra high pressure and heat treatments / สุนทรี สมแสง |
Authors: | สุนทรี สมแสง |
Authors: | สุนทรี สมแสง |
Keywords: | ลิ้นจี่ -- พันธุ์กวางเจา;ลิ้นจี่ -- สี;ความดัน;ความร้อน |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664 ส454ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1421442 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20368 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0950ss_tpg.pdf | 520.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_abs.pdf | 506.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_con.pdf | 493.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch1.pdf | 482.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch2.pdf | 954.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch3.pdf | 512.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch4.pdf | 784.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_ch5.pdf | 462.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_bib.pdf | 492.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0950ss_app.pdf | 558.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.