Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20356
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณรงค์ ด่านวิเศษกาญจนen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:11Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:11Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.93 ณ172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412804en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20356-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectหางเนยen_US
dc.subjectแซนแทนกัมen_US
dc.subjectเนยแข็งen_US
dc.titleการผลิตแซนแทนกัมโดยเชื้อ Xanthomonas campestris TISTr 840 จากน้ำเวย์ = Production of xanthan gum by xanthomonas campestris TISTR 840 from Whey / ณรงค์ ด่านวิเศษกาญจนen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0350nd_tpg.pdf183.39 kBAdobe PDFView/Open
food0350nd_abs.pdf208.72 kBAdobe PDFView/Open
food0350nd_con.pdf224.15 kBAdobe PDFView/Open
food0350nd_ch1.pdf223.38 kBAdobe PDFView/Open
food0350nd_ch2.pdf4.14 MBAdobe PDFView/Open
food0350nd_ch3.pdf392.97 kBAdobe PDFView/Open
food0350nd_ch4.pdf6.47 MBAdobe PDFView/Open
food0350nd_ch5.pdf259.49 kBAdobe PDFView/Open
food0350nd_bib.pdf308.33 kBAdobe PDFView/Open
food0350nd_app.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.