Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20330
Title: | การลดเวลาอบแห้งหอมหัวใหญ่โดยการลดน้ำด้วยวิธีออสโมติก = Reduction of onion drying time by Osmotic Dehydration / นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่ |
Authors: | นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่ |
Authors: | นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่ |
Keywords: | หอมหัวใหญ่ -- การอบแห้ง;เครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์;หอมหัวใหญ่ -- การเก็บและรักษา |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 |
Gov't Doc #: | ว 664.0284 น111ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1343500 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20330 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1246np_tpg.pdf | 245.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_abs.pdf | 213.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_con.pdf | 273.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_ch1.pdf | 195.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_ch2.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_ch3.pdf | 343.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_ch4.pdf | 5.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_ch5.pdf | 243.49 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_bib.pdf | 401.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1246np_app.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.