Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:55Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:55Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 664.0284 น111กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1343500en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20330-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectหอมหัวใหญ่ -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์en_US
dc.subjectหอมหัวใหญ่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleการลดเวลาอบแห้งหอมหัวใหญ่โดยการลดน้ำด้วยวิธีออสโมติก = Reduction of onion drying time by Osmotic Dehydration / นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1246np_tpg.pdf245.68 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_abs.pdf213.49 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_con.pdf273.54 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch1.pdf195.47 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch2.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch3.pdf343.15 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch4.pdf5.22 MBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch5.pdf243.49 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_bib.pdf401.39 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_app.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.