Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20312
Title: | การใช้น้ำมันพืช อังคัก โปรตีนสกัดจากถั่วเหลืองและแป้งมันสำปะหลัง เพื่อพัฒนาคุณภาพในผลิตภัณฑ์ไส้กรอก / พัชรีย์ พัฒนากูล |
Authors: | พัชรีย์ พัฒนากูล |
Authors: | พัชรีย์ พัฒนากูล |
Keywords: | ไส้กรอก;น้ำมันพืช;ถั่วเหลือง;แป้งมันสำปะหลัง |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 |
Gov't Doc #: | ว 641.36 พ112ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301819 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20312 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0345pp_tpg.pdf | 76.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_abs.pdf | 93.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_con.pdf | 133.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_ch1.pdf | 78.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_ch2.pdf | 867.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_ch3.pdf | 331.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_ch4.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_ch5.pdf | 137.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_bib.pdf | 162.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0345pp_app.pdf | 888.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.