Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20312
Title: การใช้น้ำมันพืช อังคัก โปรตีนสกัดจากถั่วเหลืองและแป้งมันสำปะหลัง เพื่อพัฒนาคุณภาพในผลิตภัณฑ์ไส้กรอก / พัชรีย์ พัฒนากูล
Authors: พัชรีย์ พัฒนากูล
Keywords: ไส้กรอก
น้ำมันพืช
ถั่วเหลือง
แป้งมันสำปะหลัง
Issue Date: 2545
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545
Gov't Doc #: ว 641.36 พ112ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301819
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20312
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345pp_tpg.pdf76.79 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_abs.pdf93.09 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_con.pdf133.93 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch1.pdf78.3 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch2.pdf867.67 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch3.pdf331.97 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch4.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch5.pdf137.84 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_bib.pdf162.1 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_app.pdf888.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.