Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20312
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพัชรีย์ พัฒนากูลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:42Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:42Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 641.36 พ112กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301819en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20312-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectไส้กรอกen_US
dc.subjectน้ำมันพืชen_US
dc.subjectถั่วเหลืองen_US
dc.subjectแป้งมันสำปะหลังen_US
dc.titleการใช้น้ำมันพืช อังคัก โปรตีนสกัดจากถั่วเหลืองและแป้งมันสำปะหลัง เพื่อพัฒนาคุณภาพในผลิตภัณฑ์ไส้กรอก / พัชรีย์ พัฒนากูลen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345pp_tpg.pdf76.79 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_abs.pdf93.09 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_con.pdf133.93 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch1.pdf78.3 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch2.pdf867.67 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch3.pdf331.97 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch4.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open
food0345pp_ch5.pdf137.84 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_bib.pdf162.1 kBAdobe PDFView/Open
food0345pp_app.pdf888.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.