Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20305
Title: การพัฒนากระบวนการผลิตสิ้นจี่อบแห้งทั้งเปลือกและอายุการเก็บรักษา / เบญจมาศ พวงสมบัติ
Authors: เบญจมาศ พวงสมบัติ
Authors: เบญจมาศ พวงสมบัติ
Keywords: ลิ้นจี่ -- การอบแห้ง -- การผลิต;ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2544
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544
Gov't Doc #: ว/ภน 664.84 บ532ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1283469
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20305
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0644bp_tpg.pdf67 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_abs.pdf120.28 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_con.pdf277.01 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch1.pdf99.74 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch2.pdf839.01 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch3.pdf343.24 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch4.pdf3.1 MBAdobe PDFView/Open
food0644bp_ch5.pdf208.06 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_bib.pdf130.83 kBAdobe PDFView/Open
food0644bp_app.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.