Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20132
Title: การลดสารพิษคุณค่าทางโภชนะและการใช้การสบู่ดำในอาหารไก่เนื้อและไก่ไข่ = Detoxificatin nutritive value and use of physic nut (Jatropha curcas L.) Meal in broiler and layer dites / มันทนา แก้วมา
Authors: มันทนา แก้วมา
Authors: มันทนา แก้วมา
Keywords: สบู่ดำ (พืช);สบู่ดำ (พืช) -- การใช้ประโยชน์;ไก่เนื้อ -- อาหาร;ไก่ไข่ -- อาหาร
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 633.85 ม115ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1496862
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20132
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim1053mk_tpg.pdf515.05 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_abs.pdf500.95 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_con.pdf527.77 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch1.pdf476.58 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch2.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch3.pdf655.09 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch4.pdf617.93 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch5.pdf547.45 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_bib.pdf505.23 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_app.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.