Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20132
Title: | การลดสารพิษคุณค่าทางโภชนะและการใช้การสบู่ดำในอาหารไก่เนื้อและไก่ไข่ = Detoxificatin nutritive value and use of physic nut (Jatropha curcas L.) Meal in broiler and layer dites / มันทนา แก้วมา |
Authors: | มันทนา แก้วมา |
Authors: | มันทนา แก้วมา |
Keywords: | สบู่ดำ (พืช);สบู่ดำ (พืช) -- การใช้ประโยชน์;ไก่เนื้อ -- อาหาร;ไก่ไข่ -- อาหาร |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 633.85 ม115ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1496862 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20132 |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
anim1053mk_tpg.pdf | 515.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_abs.pdf | 500.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_con.pdf | 527.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_ch1.pdf | 476.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_ch2.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_ch3.pdf | 655.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_ch4.pdf | 617.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_ch5.pdf | 547.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_bib.pdf | 505.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
anim1053mk_app.pdf | 1.31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.