Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorมันทนา แก้วมาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:14:30Z-
dc.date.available2014-09-18T06:14:30Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 633.85 ม115กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1496862en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20132-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectสบู่ดำ (พืช)en_US
dc.subjectสบู่ดำ (พืช) -- การใช้ประโยชน์en_US
dc.subjectไก่เนื้อ -- อาหารen_US
dc.subjectไก่ไข่ -- อาหารen_US
dc.titleการลดสารพิษคุณค่าทางโภชนะและการใช้การสบู่ดำในอาหารไก่เนื้อและไก่ไข่ = Detoxificatin nutritive value and use of physic nut (Jatropha curcas L.) Meal in broiler and layer dites / มันทนา แก้วมาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim1053mk_tpg.pdf515.05 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_abs.pdf500.95 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_con.pdf527.77 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch1.pdf476.58 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch2.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch3.pdf655.09 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch4.pdf617.93 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_ch5.pdf547.45 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_bib.pdf505.23 kBAdobe PDFView/Open
anim1053mk_app.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.