Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19855
Title: ผลของกรดแอสคอร์บิกและสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของลำไยพันธุ์ดอ = Effects of ascorbic acid and edible coating agents on posthavest quality of longan cv. Daw / ศันสนีย์ กาบบัว;" Effects of ascorbic acid and edible coating agents on posthavest quality of longan cv. Daw"
Authors: ศันสนีย์ กาบบัว
Authors: ศันสนีย์ กาบบัว
Keywords: วิตามินซี;ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;ลำไย -- การเคลือบผิว
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 664.804714 ศ115ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422322
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19855
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0550sk_tpg.pdf458.37 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_abs.pdf493.26 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_con.pdf616.8 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch1.pdf457.24 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch2.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch3.pdf958.93 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch4.pdf3.01 MBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch5.pdf933.88 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch6.pdf444.73 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_bib.pdf616.12 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_app.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.