Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19855
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศันสนีย์ กาบบัวen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:11:58Z-
dc.date.available2014-09-18T06:11:58Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.804714 ศ115ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422322en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19855-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectวิตามินซีen_US
dc.subjectลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectลำไย -- การเคลือบผิวen_US
dc.titleผลของกรดแอสคอร์บิกและสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของลำไยพันธุ์ดอ = Effects of ascorbic acid and edible coating agents on posthavest quality of longan cv. Daw / ศันสนีย์ กาบบัว;" Effects of ascorbic acid and edible coating agents on posthavest quality of longan cv. Daw"en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0550sk_tpg.pdf458.37 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_abs.pdf493.26 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_con.pdf616.8 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch1.pdf457.24 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch2.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch3.pdf958.93 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch4.pdf3.01 MBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch5.pdf933.88 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_ch6.pdf444.73 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_bib.pdf616.12 kBAdobe PDFView/Open
hort0550sk_app.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.