Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19855
Title: | ผลของกรดแอสคอร์บิกและสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของลำไยพันธุ์ดอ = Effects of ascorbic acid and edible coating agents on posthavest quality of longan cv. Daw / ศันสนีย์ กาบบัว;" Effects of ascorbic acid and edible coating agents on posthavest quality of longan cv. Daw" |
Authors: | ศันสนีย์ กาบบัว |
Authors: | ศันสนีย์ กาบบัว |
Keywords: | วิตามินซี;ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;ลำไย -- การเคลือบผิว |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664.804714 ศ115ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422322 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19855 |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0550sk_tpg.pdf | 458.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_abs.pdf | 493.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_con.pdf | 616.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch1.pdf | 457.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch2.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch3.pdf | 958.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch4.pdf | 3.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch5.pdf | 933.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch6.pdf | 444.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_bib.pdf | 616.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_app.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.