Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19532
Title: | ผลของการใช้ความร้อนต่อโปรตีนในเปลือกผลลำไยระหว่างการสะท้านหนาว = Effect of heat treatment on protein in Longan fruit peel during chilling injury / ศิริโสภา อินขะ |
Authors: | ศิริโสภา อินขะ |
Authors: | ศิริโสภา อินขะ |
Keywords: | ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;อุณภูมิสูง |
Issue Date: | 2546 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 |
Gov't Doc #: | ว 634.714 ศ373ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340461 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19532 |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0946si_tpg.pdf | 262.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_abs.pdf | 193.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_con.pdf | 326.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch1.pdf | 190.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch2.pdf | 918.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch3.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch4.pdf | 9.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch5.pdf | 166.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_bib.pdf | 373.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_app.pdf | 148.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.