Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19532
Title: ผลของการใช้ความร้อนต่อโปรตีนในเปลือกผลลำไยระหว่างการสะท้านหนาว = Effect of heat treatment on protein in Longan fruit peel during chilling injury / ศิริโสภา อินขะ
Authors: ศิริโสภา อินขะ
Authors: ศิริโสภา อินขะ
Keywords: ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;อุณภูมิสูง
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 634.714 ศ373ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340461
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19532
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0946si_tpg.pdf262.44 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_abs.pdf193.99 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_con.pdf326.37 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch1.pdf190.26 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch2.pdf918.94 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch3.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch4.pdf9.77 MBAdobe PDFView/Open
hort0946si_ch5.pdf166.86 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_bib.pdf373.29 kBAdobe PDFView/Open
hort0946si_app.pdf148.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.