Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19532
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริโสภา อินขะ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:08:52Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:08:52Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 ศ373ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1340461 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19532 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | อุณภูมิสูง | en_US |
dc.title | ผลของการใช้ความร้อนต่อโปรตีนในเปลือกผลลำไยระหว่างการสะท้านหนาว = Effect of heat treatment on protein in Longan fruit peel during chilling injury / ศิริโสภา อินขะ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0946si_tpg.pdf | 262.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_abs.pdf | 193.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_con.pdf | 326.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch1.pdf | 190.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch2.pdf | 918.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch3.pdf | 1.04 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch4.pdf | 9.77 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_ch5.pdf | 166.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_bib.pdf | 373.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0946si_app.pdf | 148.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.