Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19379
Title: ผลของระยะเวลาการสลับลมและความเร็วลมต่ออัตราการลดความชื้นและคุณภาพลำไยที่อบแห้งทั้งเปลือก / พิเชษฐ์ น้อยมณี
Authors: พิเชษฐ์ น้อยมณี
Authors: พิเชษฐ์ น้อยมณี
Keywords: ลำไย -- ความชื้น;ลำไย -- การอบแห้ง
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 664.84 พ352ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322885
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19379
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0446pn_tpg.pdf76.65 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_abs.pdf111.8 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_con.pdf196.88 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch1.pdf79.02 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch2.pdf766.91 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch3.pdf725.59 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch4.pdf2.79 MBAdobe PDFView/Open
post0446pn_ch5.pdf86.15 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_bib.pdf174.92 kBAdobe PDFView/Open
post0446pn_app.pdf781.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.