Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19379
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พิเชษฐ์ น้อยมณี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:52:03Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:52:03Z | - |
dc.date.issued | 2546 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.84 พ352ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322885 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19379 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- ความชื้น | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.title | ผลของระยะเวลาการสลับลมและความเร็วลมต่ออัตราการลดความชื้นและคุณภาพลำไยที่อบแห้งทั้งเปลือก / พิเชษฐ์ น้อยมณี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0446pn_tpg.pdf | 76.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_abs.pdf | 111.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_con.pdf | 196.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_ch1.pdf | 79.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_ch2.pdf | 766.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_ch3.pdf | 725.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_ch4.pdf | 2.79 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_ch5.pdf | 86.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_bib.pdf | 174.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0446pn_app.pdf | 781.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.