Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19332
Title: การใช้แคลเซียมคลอไรด์ในการปรับปรุงความนุ่มของเนื้อโค / ประหยัด ทิราวงศ์
Authors: ประหยัด ทิราวงศ์
Authors: ประหยัด ทิราวงศ์
Keywords: โคเนื้อ;เนื้อโคขุน;แคลเซียมคลอไรด์
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 636.213 ป17119ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1321649
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19332
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0246pt_tpg.pdf80.38 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_abs.pdf125.35 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_con.pdf200.24 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch1.pdf125.36 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch2.pdf858.17 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch3.pdf126.66 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch4.pdf475.66 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch5.pdf324.8 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch6.pdf82.58 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_bib.pdf217.33 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_app.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.