Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประหยัด ทิราวงศ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:51:33Z-
dc.date.available2014-09-18T04:51:33Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 636.213 ป17119กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1321649en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19332-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectโคเนื้อen_US
dc.subjectเนื้อโคขุนen_US
dc.subjectแคลเซียมคลอไรด์en_US
dc.titleการใช้แคลเซียมคลอไรด์ในการปรับปรุงความนุ่มของเนื้อโค / ประหยัด ทิราวงศ์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0246pt_tpg.pdf80.38 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_abs.pdf125.35 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_con.pdf200.24 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch1.pdf125.36 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch2.pdf858.17 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch3.pdf126.66 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch4.pdf475.66 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch5.pdf324.8 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_ch6.pdf82.58 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_bib.pdf217.33 kBAdobe PDFView/Open
anim0246pt_app.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.