Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18771
Title: การใช้กากเรปซีดเป็นแหล่งโปรตีนทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารสัตว์ปีก / ไพฑูรย์ พาสพิษณุ
Authors: ไพฑูรย์ พาสพิษณุ
Authors: ไพฑูรย์ พาสพิษณุ
Keywords: โปรตีน;สัตว์ปีก -- อาหาร;เรปซีด
Issue Date: 2539
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539
Gov't Doc #: ว 636.08522 พ9341ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1203509
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18771
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0839pp_abs.pdf911.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.