Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorละอองศรี พิมายกลางen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:24Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:24Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.govdocว 635.93399 ล119ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1185607en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18726-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539en_US
dc.subjectดาวเรืองen_US
dc.titleปัจจัยที่มีอิทธิพลต่ออับละอองเกสรดาวเรืองที่เลี้ยงในสภาพปลอดเชื้อ / ละอองศรี พิมายกลางen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0539lp_abs.pdf125.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.