Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18065
Title: การควบคุมการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกผลลำไย พันธุ์ดอหลังการเก็บเกี่ยวโดยโซเดียมคลอไรต์ = Browning control of postharvested Daw longan fruit pericarp by Sodium Chlorite / บัณฑิต ขันพล
Authors: บัณฑิต ขันพล
Authors: บัณฑิต ขันพล
Keywords: ลำไย -- การเก็บเกี่ยว;ลำไย -- พันธุ์ดอ;โซเดียมคลอไรด์
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 634.714 ป114ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1507664
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18065
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.