Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18065
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | บัณฑิต ขันพล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:59:08Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:59:08Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 ป114ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1507664 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18065 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | ลำไย -- พันธุ์ดอ | en_US |
dc.subject | โซเดียมคลอไรด์ | en_US |
dc.title | การควบคุมการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกผลลำไย พันธุ์ดอหลังการเก็บเกี่ยวโดยโซเดียมคลอไรต์ = Browning control of postharvested Daw longan fruit pericarp by Sodium Chlorite / บัณฑิต ขันพล | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
biol21054bk_tpg.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_abs.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open | |
biol21054bk_con.pdf | 2.11 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_ch1.pdf | 666.11 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_ch2.pdf | 5.91 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_ch3.pdf | 2.78 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_ch4.pdf | 12.33 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_ch5.pdf | 2.79 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_ch6.pdf | 338.86 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_bib.pdf | 2.44 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
biol21054bk_app.pdf | 5.06 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.