Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18065
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorบัณฑิต ขันพลen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T03:59:08Z-
dc.date.available2014-09-18T03:59:08Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 634.714 ป114กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1507664en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18065-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectลำไย -- พันธุ์ดอen_US
dc.subjectโซเดียมคลอไรด์en_US
dc.titleการควบคุมการเกิดสีน้ำตาลของเปลือกผลลำไย พันธุ์ดอหลังการเก็บเกี่ยวโดยโซเดียมคลอไรต์ = Browning control of postharvested Daw longan fruit pericarp by Sodium Chlorite / บัณฑิต ขันพลen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.