Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17588
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เสริมศักดิ์ พงษ์ประเสริฐ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T03:47:54Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T03:47:54Z | - |
dc.date.issued | 2527 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.453 ส573ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1104685 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17588 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2527 | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่ม -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | การแช่เย็น | en_US |
dc.subject | น้ำชา | en_US |
dc.subject | น้ำมะตูม | en_US |
dc.title | การศึกษากระบวนการทำแห้งภายใต้ภาวะแช่แข็งของน้ำชาและน้ำมะตูมโดยใช้เครื่องมือแบบไม่ต่อเนื่อง / เสริมศักดิ์ พงษ์ประเสริฐ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | SCIENCE: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tchem0527dp_tpg.pdf | 175.98 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0527dp_abs.pdf | 205.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
tchem0527dp_con.pdf | 220.36 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0527dp_ch1.pdf | 751.08 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0527dp_ch2.pdf | 308.4 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0527dp_ch3.pdf | 894.68 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0527dp_ch4.pdf | 206.24 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0527dp_app.pdf | 309.49 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0527dp_bib.pdf | 188.26 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
tchem0527dp_cv.pdf | 155.83 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.