Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorพบพร พิมประภากรen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:46:35Z-
dc.date.available2014-09-17T09:46:35Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 658.8342 พ156ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1464100en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13963-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectบริโภคกรรมen_US
dc.subjectอาหารen_US
dc.subjectพฤติกรรมผู้บริโภคen_US
dc.titleปัจจัยที่มีผลต่อการบริโภคอาหารและภาวะโภชนาการของนักเรียนช่วงชั้นที่ 2 = Factors affecting food consumption and nutritional status of Grade Level 2 Student / พบพร พิมประภากรen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr1151pp_tpg.pdf490.33 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_abs.pdf484.96 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_con.pdf467.33 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_ch1.pdf513.96 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_ch2.pdf657.82 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_ch3.pdf480.18 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_ch4.pdf555.97 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_ch5.pdf501.67 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_bib.pdf510.84 kBAdobe PDFView/Open
nutr1151pp_app.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.