Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13929
Title: | การปฏิบัติตามหลักสุขาภิบาลอาหารของผู้สัมผัสอาหารและคุณภาพอาหารทางด้านจุลชีววิทยาในร้านจำหน่ายอาหารพร้อมบริโภค = Food sanitation practice of food handlers and food microbiological quality in ready to eat food shops / อานงค์ ใจแน่น |
Authors: | อานงค์ ใจแน่น |
Authors: | อานงค์ ใจแน่น |
Keywords: | สุขาภิบาลอาหาร;ร้านอาหาร -- สุขาภิบาล |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 641.30289 อ252ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1458761 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13929 |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0552aj_tpg.pdf | 532.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_abs.pdf | 490.04 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_con.pdf | 480.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_ch1.pdf | 511.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_ch2.pdf | 631.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_ch3.pdf | 524.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_ch4.pdf | 606.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_ch5.pdf | 531.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_bib.pdf | 510.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0552aj_app.pdf | 589.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.