Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13733
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิริพรรณี กล่อมเกลาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:44:56Z-
dc.date.available2014-09-17T09:44:56Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 612.3 ศ373ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365632en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13733-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือen_US
dc.subjectวัตถุเจือปนในอาหาร -- ลำพูนen_US
dc.subjectนักศึกษา -- ลำพูนen_US
dc.titleผลของชุดสื่อประสมที่มีต่อความรู้เรื่องวัตถุเจือปนในอาหารของนักศึกษาระดับประกาศนียบัตรวิชาชีพ วิทยาลัยเทคนิคลำพูน = Effects of a multi-media packages on knowledge food additives of students at certificate level of Lumphun Technical College / ศิริพรรณี กล่อมเกลาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr1147sk_tpg.pdf466.6 kBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_abs.pdf449.05 kBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_con.pdf441.19 kBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_ch1.pdf571.5 kBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_ch2.pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_ch3.pdf832.12 kBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_ch4.pdf469.25 kBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_ch5.pdf506.89 kBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_bib.pdf515.76 kBAdobe PDFView/Open
nutr1147sk_app.pdf3.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.