Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13733
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศิริพรรณี กล่อมเกลา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:44:56Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:44:56Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 612.3 ศ373ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1365632 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13733 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | อาหารไทย (ภาคเหนือ | en_US |
dc.subject | วัตถุเจือปนในอาหาร -- ลำพูน | en_US |
dc.subject | นักศึกษา -- ลำพูน | en_US |
dc.title | ผลของชุดสื่อประสมที่มีต่อความรู้เรื่องวัตถุเจือปนในอาหารของนักศึกษาระดับประกาศนียบัตรวิชาชีพ วิทยาลัยเทคนิคลำพูน = Effects of a multi-media packages on knowledge food additives of students at certificate level of Lumphun Technical College / ศิริพรรณี กล่อมเกลา | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr1147sk_tpg.pdf | 466.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_abs.pdf | 449.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_con.pdf | 441.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_ch1.pdf | 571.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_ch2.pdf | 2.26 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_ch3.pdf | 832.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_ch4.pdf | 469.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_ch5.pdf | 506.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_bib.pdf | 515.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr1147sk_app.pdf | 3.02 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.