Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13223
Title: การลดต้นทุนในกระบวนการผลิตอาหารกระป๋องโดยใช้เทคโนโลยีสะอาด = Cost Reduction in Canned Food Production Processing Using Cleaner Technology / ฐิติพร กันจันวงศ์
Authors: ฐิติพร กันจันวงศ์
Authors: ฐิติพร กันจันวงศ์
Keywords: อาหารกระป๋อง -- การผลิต;อุตสาหกรรมการผลิต;ต้นทุนการผลิต
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 664.0282 ฐ343ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502875
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13223
Appears in Collections:ENG: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.