Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13223
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorฐิติพร กันจันวงศ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:33:29Z-
dc.date.available2014-09-17T09:33:29Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.0282 ฐ343กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502875en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13223-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectอาหารกระป๋อง -- การผลิตen_US
dc.subjectอุตสาหกรรมการผลิตen_US
dc.subjectต้นทุนการผลิตen_US
dc.titleการลดต้นทุนในกระบวนการผลิตอาหารกระป๋องโดยใช้เทคโนโลยีสะอาด = Cost Reduction in Canned Food Production Processing Using Cleaner Technology / ฐิติพร กันจันวงศ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:ENG: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.