Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/12341
Title: การจัดกิจกรรมการเรียนรู้ในการประกอบอาหารมังสวิรัติเพื่อสุขภาพ = Provision of learning activities in cooking vegetarian food for health / ปพิชญานันท์ รัตนหงษ์ทอง
Authors: ปพิชญานันท์ รัตนหงษ์ทอง
Authors: ปพิชญานันท์ รัตนหงษ์ทอง
Keywords: การเรียนรู้;การปรุงอาหาร;อาหารมังสวิรัติ
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 370.113 ป163ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412299
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/12341
Appears in Collections:EDU: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.