Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/12341
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปพิชญานันท์ รัตนหงษ์ทองen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:19:56Z-
dc.date.available2014-09-17T09:19:56Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 370.113 ป163กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1412299en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/12341-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectการเรียนรู้en_US
dc.subjectการปรุงอาหารen_US
dc.subjectอาหารมังสวิรัติen_US
dc.titleการจัดกิจกรรมการเรียนรู้ในการประกอบอาหารมังสวิรัติเพื่อสุขภาพ = Provision of learning activities in cooking vegetarian food for health / ปพิชญานันท์ รัตนหงษ์ทองen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:EDU: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.