Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8908
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธัชพงศ์ ดิษเลิศ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:52:23Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:52:23Z | - |
dc.date.issued | 2554 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.814 ธ112ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1502877 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8908 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 | en_US |
dc.subject | เต้าเจี้ยว -- การผลิต | en_US |
dc.subject | บริษัทอาหารสากล | en_US |
dc.title | การปรับปรุงสายการผลิตในกระบวนการผลิตเต้าเจี้ยวบรรจุขวด ขนาด 12 ออนซ์ ของ บริษัท อาหารสากล จำกัด (มหาชน) โดยวิธีการจัดสมดุลสายการผลิต = Improvement of production line in production process of salted soybean sauce in 12 Ounces Bottles of Universal Food Public Co Ltd. by line balancing technique / ธัชพงศ์ ดิษเลิศ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agim0854td_tpg.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_abs.pdf | 654.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_con.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch1.pdf | 677.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch2.pdf | 5.79 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch3.pdf | 1.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch4.pdf | 12.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_ch5.pdf | 1.82 MB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_bib.pdf | 667.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0854td_app.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.