Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7923
Title: การพาสเจอไรซ์น้ำบัวบกโดยการให้ความร้อนแบบโอห์มิก = Pasteurization of Pennywort (centella asiatica urb) juice by ohmic heating / จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง
Authors: จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง
Keywords: น้ำใบบัวบก
วิทยาศาสตร์การอาหาร
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 664 จ432ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465916
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7923
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1052jt_tpg.pdf762.51 kBAdobe PDFView/Open
food1052jt_abs.pdf496.59 kBAdobe PDFView/Open
food1052jt_con.pdf494.91 kBAdobe PDFView/Open
food1052jt_ch1.pdf493.85 kBAdobe PDFView/Open
food1052jt_ch2.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open
food1052jt_ch3.pdf561.88 kBAdobe PDFView/Open
food1052jt_ch4.pdf634.63 kBAdobe PDFView/Open
food1052jt_ch5.pdf464.4 kBAdobe PDFView/Open
food1052jt_bib.pdf520.97 kBAdobe PDFView/Open
food1052jt_app.pdf1.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.