Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7923
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:38Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:38Z | - |
dc.date.issued | 2552 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 จ432ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465916 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7923 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 | en_US |
dc.subject | น้ำใบบัวบก | en_US |
dc.subject | วิทยาศาสตร์การอาหาร | en_US |
dc.subject | เทคโนโลยีการผลิตอาหาร | en_US |
dc.title | การพาสเจอไรซ์น้ำบัวบกโดยการให้ความร้อนแบบโอห์มิก = Pasteurization of Pennywort (centella asiatica urb) juice by ohmic heating / จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็ง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1052jt_tpg.pdf | 762.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_abs.pdf | 496.59 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_con.pdf | 494.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_ch1.pdf | 493.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_ch2.pdf | 1.05 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_ch3.pdf | 561.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_ch4.pdf | 634.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_ch5.pdf | 464.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_bib.pdf | 520.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1052jt_app.pdf | 1.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.