Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7923
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจุฑาทิพย์ ถาบุญเป็งen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:38Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:38Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 664 จ432กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465916en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7923-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectน้ำใบบัวบกen_US
dc.subjectวิทยาศาสตร์การอาหารen_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.titleการพาสเจอไรซ์น้ำบัวบกโดยการให้ความร้อนแบบโอห์มิก = Pasteurization of Pennywort (centella asiatica urb) juice by ohmic heating / จุฑาทิพย์ ถาบุญเป็งen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.