Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7918
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รุ่งโรจน์ เหน่คำ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:36Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:36Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 547.23 ร428ส | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1464116 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7918 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.subject | สารยับยั้ง | en_US |
dc.title | สมบัติของสารต้านอนุมูลอิสระที่สกัดจากผักกระถิน ผักแส้ว และผักคาวตอง = Free-radical scavenging properties of leucaena leucacephala de wit., marsdenia glabra cost. and houttuynia cordata thunb. / รุ่งโรจน์ เหน่คำ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1051rn_tpg.pdf | 545.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_abs.pdf | 489.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_con.pdf | 494 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_ch1.pdf | 490.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_ch2.pdf | 720.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_ch3.pdf | 507.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_ch4.pdf | 665.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_ch5.pdf | 473.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_bib.pdf | 500.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1051rn_app.pdf | 1.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.