Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7918
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรุ่งโรจน์ เหน่คำen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:36Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:36Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 547.23 ร428สen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1464116en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7918-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.subjectสารยับยั้งen_US
dc.titleสมบัติของสารต้านอนุมูลอิสระที่สกัดจากผักกระถิน ผักแส้ว และผักคาวตอง = Free-radical scavenging properties of leucaena leucacephala de wit., marsdenia glabra cost. and houttuynia cordata thunb. / รุ่งโรจน์ เหน่คำen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1051rn_tpg.pdf545.01 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_abs.pdf489.45 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_con.pdf494 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_ch1.pdf490.77 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_ch2.pdf720.68 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_ch3.pdf507.98 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_ch4.pdf665.28 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_ch5.pdf473.3 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_bib.pdf500.77 kBAdobe PDFView/Open
food1051rn_app.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.