Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7897
Title: | กระบวนการทำแห้งเซลลูโลสที่ผลิตจาก Acetobacteria xylinum โดยวิธีสุญญากาศและเยือกแข็งและการประยุกต์ = Vacuum and freeze drying processes for cellulose produced by Acetobacteria xylinum and its application / ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิ |
Authors: | ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิ |
Authors: | ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิ |
Keywords: | เซลลูโลส -- การอบแห้ง;กล้วยน้ำว้า -- การหมัก |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 661.802 ศ373ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424924 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7897 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450ss_tpg.pdf | 181.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_abs.pdf | 216.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_con.pdf | 265.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_ch1.pdf | 222.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_ch2.pdf | 894.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_ch3.pdf | 293.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_ch4.pdf | 2.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_ch5.pdf | 198.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_bib.pdf | 253.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ss_app.pdf | 974.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.