Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:27Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:27Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 661.802 ศ373กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424924en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7897-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectเซลลูโลส -- การอบแห้งen_US
dc.subjectกล้วยน้ำว้า -- การหมักen_US
dc.titleกระบวนการทำแห้งเซลลูโลสที่ผลิตจาก Acetobacteria xylinum โดยวิธีสุญญากาศและเยือกแข็งและการประยุกต์ = Vacuum and freeze drying processes for cellulose produced by Acetobacteria xylinum and its application / ศิริเพ็ญ สิริโรจนพุฒิen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450ss_tpg.pdf181.31 kBAdobe PDFView/Open
food0450ss_abs.pdf216.13 kBAdobe PDFView/Open
food0450ss_con.pdf265.92 kBAdobe PDFView/Open
food0450ss_ch1.pdf222.46 kBAdobe PDFView/Open
food0450ss_ch2.pdf894.68 kBAdobe PDFView/Open
food0450ss_ch3.pdf293.13 kBAdobe PDFView/Open
food0450ss_ch4.pdf2.98 MBAdobe PDFView/Open
food0450ss_ch5.pdf198.19 kBAdobe PDFView/Open
food0450ss_bib.pdf253.03 kBAdobe PDFView/Open
food0450ss_app.pdf974.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.