Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7894
Title: ผลของการพาสเจอไรซ์ต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของน้ำนมข้าวโพด = Effect of pasteurization on quality changes of corn milk / วิภาพร สร้อยสม
Authors: วิภาพร สร้อยสม
Authors: วิภาพร สร้อยสม
Keywords: น้ำนมข้าวโพด;การทำไร้เชื้อ
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 663.64 ว362ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424912
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7894
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450ws_tpg.pdf187.82 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_abs.pdf194.75 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_con.pdf225.54 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch1.pdf192.31 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch2.pdf849.43 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch3.pdf250.27 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch4.pdf610.72 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_ch5.pdf185.08 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_bib.pdf232.67 kBAdobe PDFView/Open
food0450ws_app.pdf810.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.