Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7894
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิภาพร สร้อยสม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:26Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:26Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.64 ว362ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424912 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7894 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | น้ำนมข้าวโพด | en_US |
dc.subject | การทำไร้เชื้อ | en_US |
dc.title | ผลของการพาสเจอไรซ์ต่อการเปลี่ยนแปลงคุณภาพของน้ำนมข้าวโพด = Effect of pasteurization on quality changes of corn milk / วิภาพร สร้อยสม | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450ws_tpg.pdf | 187.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_abs.pdf | 194.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_con.pdf | 225.54 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_ch1.pdf | 192.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_ch2.pdf | 849.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_ch3.pdf | 250.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_ch4.pdf | 610.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_ch5.pdf | 185.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_bib.pdf | 232.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450ws_app.pdf | 810.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.