Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7873
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เกษร เชิญทอง | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:16Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:16Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ก587ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400491 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7873 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | โยเกิร์ตนมถั่วเหลือง | en_US |
dc.subject | โยเกิร์ต | en_US |
dc.subject | น้ำผึ้ง | en_US |
dc.title | ผลของน้ำผึ้งต่อคุณภาพของโยเกิร์ตนมถั่วเหลืองและการเติบโตของ Bifidobacterium longum ในโยเกิร์ตถั่วเหลือง = Effects of honey on quality of soymilk Yoghurt and growth of bifidobacterium longum in soymilk Yoghurt / เกษร เชิญทอง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0949kc_tpg.pdf | 438.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_abs.pdf | 225.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_con.pdf | 278.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_ch1.pdf | 158.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_ch2.pdf | 283.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_ch3.pdf | 216.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_ch4.pdf | 392.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_ch5.pdf | 138.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_bib.pdf | 160.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0949kc_app.pdf | 580.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.