Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7871
Title: ผลของวัตถุดิบและขบวนการผลิตต่อคุณภาพของขนมอบพองจากข้าวเหนียวหัก = Effects of raw materials and processing methods on product quality of baked snacks produced from broken glutinous rice / ขนิษฐา อุ้มอารีย์
Authors: ขนิษฐา อุ้มอารีย์
Authors: ขนิษฐา อุ้มอารีย์
Keywords: เบเกอรี;ข้าวเหนียว;วัตถุดิบ;การผลิต
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 664 ข153ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400489
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7871
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549ko_tpg.pdf381.3 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_abs.pdf212.36 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_con.pdf196.45 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch1.pdf152.94 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch2.pdf270.24 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch3.pdf187.64 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch4.pdf309.42 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch5.pdf121.16 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_bib.pdf148.63 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_app.pdf315.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.