Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7871
Title: ผลของวัตถุดิบและขบวนการผลิตต่อคุณภาพของขนมอบพองจากข้าวเหนียวหัก = Effects of raw materials and processing methods on product quality of baked snacks produced from broken glutinous rice / ขนิษฐา อุ้มอารีย์
Authors: ขนิษฐา อุ้มอารีย์
Keywords: เบเกอรี
ข้าวเหนียว
วัตถุดิบ
การผลิต
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 664 ข153ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400489
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7871
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.