Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7871
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ขนิษฐา อุ้มอารีย์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:15Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:15Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ข153ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400489 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7871 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | เบเกอรี | en_US |
dc.subject | ข้าวเหนียว | en_US |
dc.subject | วัตถุดิบ | en_US |
dc.subject | การผลิต | en_US |
dc.title | ผลของวัตถุดิบและขบวนการผลิตต่อคุณภาพของขนมอบพองจากข้าวเหนียวหัก = Effects of raw materials and processing methods on product quality of baked snacks produced from broken glutinous rice / ขนิษฐา อุ้มอารีย์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0549ko_tpg.pdf | 381.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_abs.pdf | 212.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_con.pdf | 196.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_ch1.pdf | 152.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_ch2.pdf | 270.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_ch3.pdf | 187.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_ch4.pdf | 309.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_ch5.pdf | 121.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_bib.pdf | 148.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549ko_app.pdf | 315.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.