Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
GRAD-Sciences and Technology: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Physico-chemical properties and cooking quality of freshly harvested paddy cv. Khao Dawk Mali 105 as affected by accelerated aging factors = สมบัติทางเคมีกายภาพและคุณภาพการหุงต้มของข้าวใหม่พันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 เมื่อถูกทำให้เก่าด้วยปัจจัยการเร่งอายุ / Kraisri Pisithkul
Kraisri Pisithkul
2006
Application of Thermal properties to monitor chilling injury of mango fruit cv. Nam Dok Mai Si Thong = การใช้สมบัติทางความร้อนเฝ้าติดตามอาการสะท้านหนาวของมะม่วงน้ำดอกไม้สีทอง / Rachit Suwapanich
Rachit Suwapanich
2007
Microscopic anatomy and chemical components of normal and chilling injured longan fruit pericarps = จุลกายวิภาคและองค์ประกอบทางเคมีของเปลือกผลลำไยปกติและที่เกิดอาการสะท้านหนาว / Somkit Jaitrong
Somkit Jaitrong
2009
Effect of heat treatment on anatomical and biochemical changes in tangerine fruit peel during inffction of green mold and chilling injury = ผลของการใช้ความร้อนต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายวิภาคและชีวเคมีของเปลือกผลส้มเขียวหวานระหว่างการเข้าทำลายของเชื้อราเขียวและการสะท้านหนาว / Sirisopha Inkha
Sirisopha Inkha
2008
Development of Chitosan/Methycellulose film for fresh-cut fruit = การพัฒนาฟิลม์ไคโตซาน/เมทิลเซลลูโลสสำหรับผลไม้สดหั่นชิ้น / Jurmkwan Sangsuwan
Jurmkwan Sangsuwan
2009
Effect of hexanal on postharvest decay of longan fruit caused by lasiodiplodia theobromae = ผลของ hexanal ต่อการเน่าเสียหลังการเก็บเกี่ยวของลำไยที่เกิดจากเชื้อรา lasiodiplodia theobromae / Porntip Thavong
Porntip Thavong
2009
Application of Chitisan-based coating incorporated with Citric Acid and Potassium Sorbate to delay pericarp browning, chilling injury and decay of fresh longan fruit = การใช้ไคโตซานร่วมกับกรดซิตริก และโปแตสเซียมซอร์เบตเพื่อชะลอการเปลี่ยนสีน้ำตาลของเปลือก อาการสะท้านหนาวและการเน่าเสียของผลลำไยสด / Wittaya Apai
Wittaya Apai
2002
Business strategic simulation game for retailing business : a case study of CRC International Co., Ltd. / Damrongsack Naparat
Damrongsack Naparat
Discover
Author
1
Damrongsack Naparat
1
Jurmkwan Sangsuwan
1
Kraisri Pisithkul
1
Porntip Thavong
1
Rachit Suwapanich
1
Sirisopha Inkha
1
Somkit Jaitrong
1
Wittaya Apai
Subject
2
Fruit -- Postharvest technology
1
Agricultural chemistry
1
Chemistry
1
Chemistry -- Experiments
1
Chitisan
1
Citrus sinensis
1
CRC International Co., Ltd.
1
Fruit -- Harvestins
1
Hot water -- Thermal properties
1
Langan -- Postharvest techology
.
next >
Date issued
4
2009
1
2008
1
2007
1
2006
1
2002