Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28476
Title: Application of Chitisan-based coating incorporated with Citric Acid and Potassium Sorbate to delay pericarp browning, chilling injury and decay of fresh longan fruit = การใช้ไคโตซานร่วมกับกรดซิตริก และโปแตสเซียมซอร์เบตเพื่อชะลอการเปลี่ยนสีน้ำตาลของเปลือก อาการสะท้านหนาวและการเน่าเสียของผลลำไยสด / Wittaya Apai
Authors: Wittaya Apai
Authors: Wittaya Apai
Keywords: Chitisan;Fruit -- Postharvest technology;Postharvest Technology
Issue Date: 2009
Publisher: Chiang Mai : Graduate School, Chiang Mai University, 2009
Gov't Doc #: Th 634.04 W827A
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1467521
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28476
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0352wa_tpg.pdf599.43 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_abs.pdf500.5 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_con.pdf516.09 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_ch1.pdf431.92 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_ch2.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
post0352wa_ch3.pdf993.7 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_ch4.pdf607.17 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_ch5.pdf3.81 MBAdobe PDFView/Open
post0352wa_ch6.pdf986.62 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_ch7.pdf434.01 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_bib.pdf549.28 kBAdobe PDFView/Open
post0352wa_app.pdf432.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.