Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
GRAD-Sciences and Technology: Theses
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 141-150 of 292 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
...
12
13
14
15
16
17
18
...
30
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2555
การพัฒนาระบบวิเคราะห์เหตุและผลสาหรับ ตัวบ่งชี้คุณภาพการศึกษา คณะแพทยศาสตร์ มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ = Development of cause and result analysis system for educational quality indices, Faculty of Medicine, Chiang Mai University / สิทธิพงษ์ โมราราย
สิทธิพงษ์ โมราราย
2013
Modification of polystyrene dish surface by plasma processing for stem cell attachment and proliferation = การดัดแปรผิวจานพอลิสไตรีนโดยกระบวนการพลาสมาเพื่อการเกาะและการเพิ่มจำนวนเซลล์ต้นกำเนิด / Somruthai Tunma
Somruthai Tunma
2554
การพัฒนาระบบสารสนเทศสำหรับงานสหกิจศึกษาของคณะวิทยาศาสตร์ มหาวิทยาลัยแม่โจ้ = Development of information system for the cooperative education task of faculty of science, Maejo university / ช่อทิพย์ สิทธิ
ช่อทิพย์ สิทธิ
2554
การพัฒนาระบบติดตามการสั่งผลิตสินค้าเพื่อจำหน่าย บริษัท เซรามิคเอาท์เลท จำกัด = Development of tracking system for ordering product for sale production of ceramic outlet company limited / พิทักษ์เขต ใบสุขันธ์
พิทักษ์เขต ใบสุขันธ์
2012
Reduction of chlorpyrifos residue in fresh bird chilli (Capsicum frutescens Linn.) after harvest using ultrasonication and ozonation = การลดสารตกค้างคลอไพริฟอสในพริกขี้หนูสดหลังการเก็บเกี่ยวโดยการใช้อัลตราโซนิกและโอโซน / Sarunya Pengphol
Sarunya Pengphol
2555
ผลของระยะเวลาการแช่ อุณหภูมิ และพีเอชของน้ำโอโซนต่อการลดปริมาณอีไทออนตกค้างและคุณภาพของผลส้มสายน้ำผึ้งหลังการเก็บเกี่ยว = Effect of immersing duration, temperature and pH of ozonated water on ethion residue reduction and quality of tangerine cv. Sai Nam Pung Fruit after harvesting / นันทิยา วงศศิริศักดิ์
นันทิยา วงศ์ศิริศักดิ์
2555
ผลของการให้ความร้อนแบบไดอิเล็กทริกต่อปริมาณและคุณภาพของน้ำมันจากเมล็ดงาขี้ม้อน = Effects of dielectric heating on quantity and quality of oil from perilla frutescens seeds / ปกรณ์ สุวรรณโสภณ
ปกรณ์ สุวรรณโสภณ
2555
ประสิทธิภาพ และความไวของวิธีลูปมีดิเอเตดไอโซเทอร์มอลแอมพลิฟิเคชันสาหรับการตรวจระบุเพศจากตัวอย่างเลือดมนุษย์ = Efficiency and sensitivity of loop mediated isothermal amplification (LAMP) method for sex determination from human blood samples / จิรายุทธ์ วังตา
จิรายุทธ์ วังตา
2012
Synthesis of tin-doped zinc oxide nanostructures by flame spray pyrolysis and their applications = การสังเคราะห์โครงสร้างนาโนซิงก์ออกไซด์ที่เจือด้วยดีบุกโดยเฟลมสเปรย์ไพโรลิซิส และการประยุกต์ / Khatcharin Wetchakun
Khatcharin Wetchakun
2553
อายุการเก็บรักษาของใบมะกรูดที่อบแห้งโดยตู้อบพลังงานแสงอาทิตย์ ตู้อบลมร้อนแบบถาดและตู้อบไมโครเวฟสุญญากาศ = Shelf life of dried kaffir lime leaves using solar dryer, hot air tray dryer and vacuum microwave dryer / อิศรพงษ์ พงษ์ศิริกุล
อิศรพงษ์ พงษ์ศิริกุล
Discover
Author
1
Aliyu Dantani Abdullahi
1
Amaralak Foopatthanakamol
1
Ampai Pornleesangsuwan
1
Anuyut Yootoum
1
Atcharaporn Ontawong
1
Augchararat Klongklaew
1
Burit kongmali
1
Chattrachai Intatha
1
Chawarat Siriwong
1
Chayatip Suttiniyom
.
next >
Subject
21
ระบบสารสนเทศเพื่อการจัดการ
13
มะม่วง -- การเก็บและรักษา
11
ลำไย -- การเก็บและรักษา
11
อุณหภูมิ
10
สารเคลือบผิว
10
อินเตอร์เน็ต
9
ข้าว -- การเก็บและรักษา
9
ข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
9
เชื้อรา
8
ไคโตแซน
.
next >
Date issued
241
2500 - 2556
49
2000 - 2099
1
1995 - 1999