Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28536
Title: ผลของการให้ความร้อนแบบไดอิเล็กทริกต่อปริมาณและคุณภาพของน้ำมันจากเมล็ดงาขี้ม้อน = Effects of dielectric heating on quantity and quality of oil from perilla frutescens seeds / ปกรณ์ สุวรรณโสภณ
Authors: ปกรณ์ สุวรรณโสภณ
Authors: ปกรณ์ สุวรรณโสภณ
Keywords: น้ำมันงา;ความร้อน;การอบแห้ง
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว 665.35 ป117ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521856
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28536
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post30355ps_tpg.pdf1.69 MBAdobe PDFView/Open
post30355ps_abs.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open
post30355ps_con.pdf3.58 MBAdobe PDFView/Open
post30355ps_ch1.pdf801.69 kBAdobe PDFView/Open
post30355ps_ch2.pdf8.35 MBAdobe PDFView/Open
post30355ps_ch3.pdf5.95 MBAdobe PDFView/Open
post30355ps_ch4.pdf11.43 MBAdobe PDFView/Open
post30355ps_ch5.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open
post30355ps_bib.pdf3.02 MBAdobe PDFView/Open
post30355ps_app.pdf18.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.