Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28536
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorปกรณ์ สุวรรณโสภณen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:49:03Z-
dc.date.available2014-09-19T01:49:03Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 665.35 ป117ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521856en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28536-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectน้ำมันงาen_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.subjectการอบแห้งen_US
dc.titleผลของการให้ความร้อนแบบไดอิเล็กทริกต่อปริมาณและคุณภาพของน้ำมันจากเมล็ดงาขี้ม้อน = Effects of dielectric heating on quantity and quality of oil from perilla frutescens seeds / ปกรณ์ สุวรรณโสภณen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.