Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 20 (Search time: 0.011 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2552
การศึกษาเปรียบเทียบการอบแห้งใบโรสแมรี่ ดอกลาเวนเดอร์ และกลีบดอกกุหลาบด้วยเครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์ เครื่องอบแห้งลมร้อนแบบถาดและเครื่องอบแห้งไมโครเวฟสุญญากาศ = Comparative study of drying of rosemary leaves, lavender flowers and rose petals with solar, hot air tray and vacuum microwave dryers / อัจฉราพร อภิวงศ์งาม
อัจฉราพร อภิวงศ์งาม
2552
การผลิตน้ำหม่อนเข้มข้นโดยเทคนิคการทำให้เข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Processing of concentrated mulberry juice using freeze concentration technique / ปัทมา พงษ์เกษ
ปัทมา พงษ์เกษ
2552
การห่อหุ้มร่วมของสารสีธรรมชาติกับผลึกน้ำผึ้งด้วยวิธีการอบแห้ง = Co-encapsulation of natural colour and honey crystals by drying methods / โยษิตา โตเสาวลักษณ์
โยษิตา โตเสาวลักษณ์
2552
การผลิตน้ำส้มผงด้วยเครื่องอบแห้งสุญญากาศแบบอินฟราเรดหลังผ่านกรรมวิธีโฟมแมต = Production of orange juice powder using infrared vacuum dryer after foam mat processing / พัตสลา ใจดำรงค์
พัตสลา ใจดำรงค์
2552
ผลของการลดอุณหภูมิโดยใช้ระบบสุญญากาศต่อคุณภาพของกะเพราแดง = Effect of vacuum cooling on quality of Holy Basil cv. Red / จิราภา บังอิหล้า
จิราภา บังอิหล้า
2552
ประสิทธิภาพของไฮโพคลอไรด์ กรดเพอร์ออกซีแอซีติก และกรดเพอร์ออกซีซิตริกในการลดจำนวนจุลินทรีย์ที่ผิวของผลลิ้นจี่และเนื้อลิ้นจี่สด = Efficacy of hypochlorite, peroxyacetic acid and peroxyacetric acid in reducing microorganisms on the surface of fresh whole litchi fruit and flesh / พุดกรอง พันธ์อุโมงค์
พุดกรอง พันธุ์อุโมงค์
2552
การเสริมคุกกี้แป้งข้าวเจ้าด้วยโปรตีนที่สกัดจากกากงาดำ = Fortification of rice flour cookies with extracted protein from black sesame meal / วราทิพย์ วงษ์เอี่ยม
วราทิพย์ วงษ์เอี่ยม
2552
การพัฒนาผลิตภัณฑ์สตรอเบอรี - ลำไยชนิดแท่ง = Development of strawberry-longan bar / บรรณนิสา ทิพย์วิชัย
บรรณนิสา ทิพย์วิชัย
2552
การสกัดเจลาตินจากหนังปลาเผาะ = Extraction of galatin from Thai fish panga (pangasuis bocourti sauvage) skin / ตระกูล พรหมจักร
ตระกูล พรหมจักร
2552
การพัฒนาเครื่องดื่มเสริมสารสกัดเจี่ยวกู้หลาน = Development of beverage fortified with Jiaogulan extract / สิริรัตน์ ใจสาม
สิริรัตน์ ใจสาม
Discover
Author
1
กฤษติยา อุตรอินทร์
1
กุ้งนาง ตะมะรวย
1
คุ้มเกล้า ตุลาดิลก
1
จิราภา บังอิหล้า
1
ณัฐฌา เหล่ากุลดิลก
1
ตระกูล พรหมจักร
1
ธาริณี ทิมาบุตร
1
นัทธียา ภวภูตานนท์
1
บรรณนิสา ทิพย์วิชัย
1
ปัทมา พงษ์เกษ
.
next >
Subject
1
กุหลาบ
1
ของหวาน
1
ความเย็น
1
คุกกี้
1
จุลินทรีย์ -- การควบคุม
1
ดอกไม้ -- การอบแห้ง
1
ดอกไม้แห้ง
1
น้ำผลไม้ -- การผลิต
1
น้ำผึ้ง -- การอบแห้ง
1
น้ำมันปลา
.
< previous
next >