Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-4 of 4 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
การเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในผลิตภัณฑ์จากโยเกิร์ตข้าวกล้องและสภาวะเลียนแบบระบบย่อยอาหาร = Survival of bifidobacterium longum in fermented brown rice products and simulated gastrointestinal conditions / เกศินี อุปลศิลป์
เกศินี อุปลศิลป์
2546
การพัฒนาโยเกิร์ตข้าวกล้องเติมเชื้อโพรไบโอติค = Development of brown rice yoghurt with probiotic / อิศรา วัฒนนภาเกษม
อิศรา วัฒนนภาเกษม
2548
ผลของน้ำผึ้งต่อการเหลือรอดของเชื้อ Bifidobacterium longum ในไอศกรีมโยเกิร์ตข้าวกล้อง = Effect of honey on survival of Bifidobacterium longum in Brown Rice Yoghurt Ice Cream / ณัติพร ดีพลภักดิ์
ณัติพร ดีพลภักดิ์
2546
การพัฒนาโยเกิร์ตนมข้าวโพด = Development of corn milk yoghurt / จิรากร ประเสริฐชีวะ
จิรากร ประเสริฐชีวะ
Discover
Author
1
จิรากร ประเสริฐชีวะ
1
ณัติพร ดีพลภักดิ์
1
อิศรา วัฒนนภาเกษม
1
เกศินี อุปลศิลป์
Subject
1
ข้าวกล้อง
1
น้ำนมข้าวโพด
1
น้ำผึ้ง
1
ผลิตภัณฑ์นม
1
แบคทีเรีย
1
โพรไบโอติก
1
โยเกิร์ตข้าวกล้อง
1
ไบไฟโดแบคทีเรีย
1
ไอศกรีมโยเกิร์ต
Date issued
1
2549
1
2548
2
2546