Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 18 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2010
Production of high nutritional fermented soybean (Thua Nao) by Bacillus subtilis = การผลิตถั่วเหลืองหมัก (ถั่วเน่า) ที่มีคุณค่าทางโภชนาการสูงโดยเชื้อบาซิลลัส ซับทิลิส / Katekan Dajanta
Katekan Dajanta
2011
Development of test kit for screening of tetracycline group residues in longan honey by microbial inhibition assay = การพัฒนาชุดตรวจสอบคัดกรองยาปฎิชีวนะกลุ่มเตตร้าไซคลินตกค้างในน้ำผึ้งลำไยด้วยเทคนิค Miccrobial inhibition assay / Chuleeporn Saksangawong
Chuleeporn Saksangawong
2010
A Development of soft yogurt candy = การพัฒนาลูกอมโยเกิร์ตชนิดนุ่ม / Theerapong Songsanands
Theerapong Songsanands
2012
Optimization of enzymatic extraction condition of black glutinous rice milk for fermented rice product = การหาสภาวะที่เหมาะสมในการสกัดน้ำนมข้าวเหนียวดำด้วยเอนไซม์สำหรับผลิตภัณฑ์หมักจากข้าว / Pornrawin Chaikham
Pornrawin Chaikham
2012
The Production of ethanol and phenylacetylcarbinol from dried longan extract and digested dried longan flesh hydrolysate = การผลิตเอทานอลและฟีนิลแอซีติลคาร์บินอลจากสารสกัดลำไยอบแห้งและสารสกัดกากเนื้อลำไยอบแห้งที่ผ่านการย่อย / Pornpun Wiruch
Pornpun Wiruch
Dec-2014
การผลิตไมโครแคปซูลแอนโทไซยานินจากรำข้าวเหนียวดำ โดยวิธีทำแห้งแบบพ่นฝอยและแช่เยือกแข็ง
ธรรณพ เหล่ากุลดิลก
;
ณัฐพงศ์ กันหา
Dec-2014
การผลิตไคโตโอลิโกแซ็กคาไรด์โดยวิธีทางเอนไซม์และสมบัติต้านจุลินทรีย์ และต้านออกซิเดชัน
ธรรณพ เหล่ากุลดิลก
;
ทิพวิมล โพธิเวส
Oct-2014
ผลของกล้าเชื้อจุลินทรีย์ โปรตีเอส และโคจิถั่วเหลืองต่อคุณภาพของน้าปลาปลาสร้อย
ชาติชาย โขนงนุช
;
วีระชัย บรรดาวงศ์
Mar-2020
การพัฒนาไมโครแคปซูลเก็บกักสารให้กลิ่นรสจากใบมะกรูดโดยวิธีโคอะเซอร์เวชันเชิงซ้อน
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
ศรัญญา เรืองสว่าง
May-2020
Preparation and Properties of Carboxymethyl Films from Purple Rice Flour
Asst. Prof. Dr. Suthaphat Kamthai
;
Assoc. Prof. Dr. Patcharin Raviyan
;
Asst. Prof. Dr. Srisuwan Naruenartwongsakul
;
Anong Jainan
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Anong Jainan
1
Chuleeporn Saksangawong
1
Katekan Dajanta
1
Napapan Chokumnoyporn
1
Pornpun Wiruch
1
Pornrawin Chaikham
1
Somhak Xainhiaxang
1
Suttinee Likhittragulrung
1
Theerapong Songsanands
.
next >
Subject
2
Extracts
1
Bacillus subtilis
1
Bacteria
1
Bee products
1
Candy
1
Candy industry
1
Enzymes
1
Ethanol
1
Honey -- Analysis
1
Longan
.
next >
Date issued
8
2020
5
2014
2
2012
1
2011
2
2010